# 43 • 3. mars 1991

stjerne

Info
  • Vær: Lettskyet / sol.

Mine egne veier

Med kartet som planleggingsverktøy nummer en, hadde jeg sett meg ut en noe original skitur fra Tosenveien til E6. To elver måtte krysses på turen, men vha. det samme kartet hadde jeg lokalisert bruer over dem begge.

Etter å ha tinget skyss til Gåsvasselva, startet jeg turen med å gå over nevnte elv på ei gammel trebru dimensjonert for skogsmaskiner o.l. Deretter bar det forbi Svarttjønna og oppover Fjellryggen, som er en nordlig forlengelse av Tosenfjellet. Videre østover tok jeg meg ned i Holmvassdalen, før Holmvasselva ble passert på ei hengebru. Sørsida av Langtjønna ble rundet og jernbanen krysset, før ferden fortsatte nedover Holmvassåsen til brua mellom Svenningvatnan. Jeg ble hentet ved E6 til avtalt tid.

En flott skitur i et like flott vær, der jeg tok meg over flere mindre åsdrag og daler. Fra Meisfartjønna nedover mot Dammen var det ei scooterløype å følge. Ellers var føret fast og fint.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1991.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial