# 293 • 24. desember 2005

 

Info
  • Start: 11:00
  • Framme: 13:20
  • Tilbake: 15:20
  • Starttemp.: – 4°C
  • Vær: Overskyet. Snøbyger.

Røde kinn – før jula ringes inn

For tredje året på rad tok jeg meg en skitur på julaften. I år skulle også Jan være med, og vi ble enige om å gå innover Båfjelldalen.

Ettersom det varte og rakk før Jan dukket opp begynte jeg bare å gå oppover Båfjelldalsveien. Jeg regnet med at han ville komme etter. Det gjorde han også. Han kom kjørende, og traff på meg i næreheten av kraftlinja. Vi gikk i lag videre innover.

Fantastisk vinterføre, og veien var heldigvis ikke sandet. Vi vekslet noen ord med damen på gården i Båfjelldalen, før vi fortsatte videre innover. Men i terrenget var det laust, og tungt å ta seg fram, så vi snudde knappe to km innenfor gården.

Jeg tok avskjed med Jan ved bilen, før jeg suste nedover bakkene mot Svenningdalen. Ganske skumt nedover, men likevel stemningsfullt. Denne turen på julaften er i ferd med å bli en fin juletradisjon.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial