# 162 • 24. januar 1998

 

Info
  • Vær: Overskyet. Sterk vind.

Studenter på tur

001kartKjell og jeg hadde meldt oss på tur med AVHI (forløperen til NTNUI) sin ski- og fjellsportgruppe til Trollheimen. Det var ikke de beste værutsiktene vi kunne ønsket oss, men da den sosiale biten også sto i fokus heiv vi oss med.

Hytta Tellin i Rennebu kommune skulle være tilholdsstedet vårt, og fra parkeringsplassen var det ikke lange stykket å gå. Ettersom vi ankom hytta ganske seint på ettermiddagen dagen før vi hadde planlagt fjelltur, måtte vi gå i mørke mot hytta, men da flere hadde hodelykter med var dette helt uproblematisk. Etter å ha spist ble det som forventet sosialisering – en viktig del av studentlivet!

Studenter på hyttetur.


Vi spente på oss skiene og gikk i sørvestlig retning fra hytta, opp på Telfjellet, og videre opp på Åsfjellet (983 moh.). Det ble om lag 350 m stigning i flatt terreng. I og for seg en enkel tur, men det var samtidig en sterk vind som forfulgte oss fra begynnelse til slutt, og den økte i styrke med høyden.

Danske drenge.


Det er et ufyselig vær denne januardagen, så noen lang fjelltur blir det ikke.


På toppen av Åsfjellet blir vi kun ei kort stund.


Etter å ha spist middag og slappet av ei stund reingjorde vi hytta, før vi rente nedover mot parkeringsplassen og tok fatt på kjøreturen nordover til Trondheim.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1998.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial