# 3 • 4. februar 1990

 

Info
  • Start: 10:15
  • Framme: 12:05
  • Tilbake: 13:35
  • Starttemp.: – 1°C
  • Vær: Overskyet / tåke. Snø- og haglbyger. Noe vind.

I hardt vær

Var litt i tvil om jeg skulle avlyse den planlagte skituren innover Stor-Hjortskardet denne februardagen, da jeg så at det lå skodde i både Hjortskardet og Svenningskardet. Men jeg fant ut at litt skodde ikke var grunn god nok til å bli hjemme, så jeg la i vei.

Fulgte en traktorvei oppover den seige lia fra Svenningdalen. Skodda hadde på ingen måte forsvunnet da jeg kom opp i skardet, men jeg valgte likevel å fortsette innover. Spesielt kaldt var det ikke, men det blåste en del. Og som forventet ble sikten betraktelig redusert da jeg forsvant inn i skodda. Snøbygene hadde kommet og gått, men da det et stykke oppe i skardet også så smått begynte å hagle, bestemte jeg meg for å gjøre vendereis. På turen så jeg om lag ti ryper.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1990.