# 42 • 1. mars 1991

stjerne

Info
  • Start: 10:45
  • Framme: 13:05
  • Tilbake: 15:00
  • Starttemp.: 0°C
  • Vær: Overskyet. Vind.

Fra vondt til verre

Fra Bjørkåsen fulgte jeg Jordbruelva innover, i lia opp mot Fatfjellet. Målet denne første dagen i mars var å ta meg til topps på nettopp Fatfjellet, men først måtte jeg runde fjellet og gå opp fra vest.

Det var til dels tung laussnø, og været var heller ikke av beste merke med mildvær og vind. Vinden var imidlertid ikke nevneverdig sterk før jeg kom opp på fjellet, der det blåste heftig! Snøkovet førte ikke bare til at alt av utsikt ble eliminert. Også retningssansen ble rammet, noe som førte meg litt hit og dit, litt på måfå.

På tilbaketuren stelte jeg i stand et bål. Den sterke vinden på fjellet resulterte i at jeg pådro meg øresus og etter hvert også en lei hodepine.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1991.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial