# 49 • 26. mai 1991

 

Info
  • Start: 12:20
  • Framme: 14:10 (Steinbukken)
  • Tilbake: 16:40
  • Starttemp.: + 10°C
  • Vær: Overskyet.

Langs vei og sti

Startet denne turen på 19-årsdagen min med å gå over mikroflyplassen til Magnar Stene, før det bar nord gjennom granskogen. Kom snart på tømmerveien, som jeg tok til å følge. En nokså tydelig sti tok meg oppover lia, nesten helt opp til kraftlinja.

Ved den særegne steinformasjonen Steinbukken (bildet) ble det en aldri så liten pause. Her var jeg også i fjor på denne årstida sammen med veteraner fra andre verdenskrig, da vi lette etter – og fant igjen – inskripsjoner gjort av en polakk i 1945.

Jeg fortsatte ferden østover gjennom Finnskardet – et tydelig “søkk” i Båfjellet. Her var det mer snø enn forventet, og tungvint å ta seg fram. Jeg fulgte Båfjelldalsveien hjem.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1991.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial