# 6 • 25. februar 1990

 

Info
  • Start: 10:15
  • Framme: 12:55
  • Tilbake: 14:05
  • Starttemp.: – 4°C
  • Vær: Lettskyet / sol.

Blant fjellfolk

Fulgte Båfjelldalsveien oppover fra Svenningdalen, før jeg i nærheten av kraftlinja tok til høyre, i retning Kappskardet. Innover skardet holdt jeg meg på nordsida av Kappskardelva, før jeg på vel 700 meters høyde gjorde vendereis. Herfra hadde jeg god sikt mot søre Kappskardet, som snor seg oppover mot Kappfjellet.

Kappskardet skjærer seg østover i Kappfjellet, før det over skoggrensen vrir seg sørover.


Både været og føret viste seg fra sin beste side denne februardagen. Ganske hard skare med litt nysnø oppå gjorde det til en enkel sak å ta seg fram. Så skispor, og traff også på en del folk.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1990.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial