# 199 • 10. juli 2000

stjernestjerne

Info
  • Start: 17:40
  • Framme: 20:45
  • Tilbake: 23:30
  • Starttemp: +17°C (Svenningdal)
  • Vær: Lettskyet / sol.

I blomst

laupkaJeg gikk innover Storvegskardet langs den merkede stien på sørsida av elva. Hogst hadde imidlertid ødelagt den aller nederste delen av stien.

Innover Storvegskardet.


Før jeg kom over skoggrensen begynte jeg å skråne oppover fjellsida, som var ganske drøy. Det var en liten varde på toppen (1323 moh). Utrolig nok så jeg blomster som vokste der oppe – i over 1300 meters høyde!

Jeg når omsider toppen av Laupskardfjellet.


Innover Børgefjellet mot bl.a Rainesklumpen.


På tilbaketuren gikk jeg oppå fjellet vestover til Storvegskardfjellet, for så å slentre meg raskt nedover i skardet igjen på en snøbre. Jeg fulgte bare delvis stien nedover mot veien. Jeg så ca 25 ryper. Dessuten var det en del reinspor å se på fjellet.

Et enormt botn nedenfor Golvertinden.