# 207 • 29. desember 2000

 

Info
  • Start: 10:30 (Riksvei 804 ved Fredheim i Susendalen)
  • Framme: 12:10
  • Tilbake: 12:35
  • Starttemp.: – 23°C
  • Vær: Klar himmel.

Et forfølgelsesvanvidd

pantdalkaEn kortvarig, men fin tur i vinterkulda. Fra susendalsveien gikk Jan og jeg på ski oppover gårdsveien mot Skoglund. Der møtte vi bonden på gården, som kunne fortelle oss at det gikk en traktorvei innover Pantdalen. Etter å ha krysset en åker kom vi på denne traktorveien, som viste seg å være lett og fin å gå.

En ivrig sauhund fulgte etter oss helt fra gården. Vi prøvde rett som det var å jage den tilbake, men uten hell. Den frøs og slikket seg på labbene både titt og ofte, og så ut til å være en ung og uerfaren hund. Vi gikk ikke særlig langt innover dalen før vi bestemte oss for å snu. Jeg gikk med finlandshette under hele turen.