# 16 • 6. mai 1990

 

Info
  • Start: 11:15
  • Framme: 12:45
  • Tilbake: 13:40
  • Starttemp.: + 6°C
  • Vær: Overskyet.

En bomtur

Årets første fottur ble en skikkelig bomtur! Planen var å ta meg til topps på den markante Humpen i Båfjellet (658 moh.), men dit kom jeg meg aldri.

Jeg begynte turen med å gå Båfjelldalsveien oppover fra Svenningdalen, før jeg fulgte den skogkledde åsen mellom Svenningdalen og Båfjelldalen nordover.

Etter at Sørgranlia var passert, kom jeg på snaufjell og fikk bedre sikt. Det jeg så var ikke akkurat oppløftende, da tett tåke hadde lagt seg over Humpen. Dermed så jeg ingen grunn til å fortsette oppover fjellet, og jeg valgte heller å gå ned i dalen igjen. Jeg kom ned ved mikroflyplassen og var hjemme snaut to og en halv time etter start.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1990.