# 150 • 28. mars 1997

stjerne

Info
  • Start: 11:40
  • Framme: 16:45 (Stavassveien)
  • Tilbake: 18:45
  • Starttemp.: + 2°C
  • Vær: Overskyet → delvis skyet / sol. Snøbyger.

Tunge tak

litjfjr03kaTur nr. 150. Jeg gikk den vanlige ruta og hadde de vanlige fem pausene: Skardforsen, ved Litjfjellet, Dempa, Langvatnet og Karidalen. På hvert av disse stedene leste jeg et kapittel i ei bok jeg hadde tatt med meg.

Skiføret var noe tungt med ca 15 cm fuktig laussnø. På vei oppover Svenningskardet klabbet skiene en del, selv om jeg ikke hadde smurt. Litt enklere forhold på baksida av fjellet. Snøbygene kom og gikk, og av og til kom sola fram.

Jeg satt to timer ved tyribålet i Dempa. I anledning “jubileet” hadde jeg med meg både suksessterte og smørbrød med laks, som ble inntatt til kaffen. Kom ned på Vestersidveien litt nord for Høgåsboligene.

Turrapporten er basert på en originaltekst fra 1997.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial